01.11.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare al serviciului social cu cazare Centrul Rezidențial pentru Persoanele fără Adăpost raport de specialitate (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici). Raport (descarcă aici).

01.11.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social Centrul de Recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu „Sfântul Nicolae” raport de specialitate (descarcă aici). Proiect HCL (descarcă aici). Raport (descarcă aici).

01.11.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social Adăpost de noapte (descarcă aici). Proiect HCL (descarcă aici). Raport (descarcă aici).

29.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social de zi Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber (tip club) pentru persoane vârstnice „Răcădău” (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici). Raport de specialitate (descarcă aici).

29.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social de zi Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber (tip club) pentru persoane vârstnice „Noua” (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici). Raport de specialitate (descarcă aici).

29.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social de zi Centrul de zi de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici). Raport de specialitate (descarcă aici).

29.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social Unitatea de îngrijiri la domiciliu pentru persoane vârstnice (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici). Raport de specialitate (descarcă aici).

29.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social de zi Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc „Astra” (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici). Raport de specialitate (descarcă aici).

29.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului social Centrul de zi de informare și consiliere pentru persoane fără adăpost (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici). Raport de specialitate (descarcă aici).

23.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea Proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind Regulamentul de Organizare și Funcționare a serviciului social cu cazare Căminul pentru Persoane VârstniceProiect HCL (descarcă aici)Raport de specialitate (descarcă aici)

23.10.2018 – Anunț public referitor la elaborarea Proiectului de Hotărâre al Consiliului Local privind Regulamentul de Organizare și Funcționare a serviciului social cu cazare  Centrul de tip respiro pentru Persoane Vârstnice (descarcă aici). Proiect HCL (descarcă aici). Raport de specialitate (descarcă aici).

18.07.2018 – Anunț public referitor la elaborarea Proiectului de Hotărâre al Consiliului Local Brașov privind aprobarea Regulamentului de repartizare și închiriere a locuințelor sociale aparținând Municipiului Brașov (descarcă aici)Proiect HCL (descarcă aici)Raport de specialitate (descarcă aici)Anexă (descarcă aici)

05.07.2018 – Invitație la dezbaterea publică referitoare la Proiectul de Hotărâre al Consiliului Local privind subvențiile pentru  asociații, fundații și culte recunoscute în România, pentru anul 2019 (descarcă aici)Anexă (descarcă aici)

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content