„Viața este un datum suprem şi o trăim o singură dată. De aceea am vrea cu toții să trăim cât mai mult, dar nu oricum.”

Am putea spune că  fiecare dintre noi avem o zi din cele 365 de zile, cuprinse într-un an, doar a noastră.

În data de  28.02.2024 a fost ziua dnei P. A., beneficiară a Căminului pentru Persoane Vârstnice, pe care ne-am bucurat să o serbăm împreună pentru a 103-a oară.

Este un privilegiu pentru noi să o cunoaștem, să o susținem emoțional,  să o sprijinim  în activitățile vieții de zi cu zi și, mai ales, să o felicităm la împlinirea acestei vârste onorabile.

Doamna P.A. este cea mai longevivă beneficiară a căminului nostru, motiv pentru care nu am putut rămâne indiferenți și am considerat potrivit să marcăm ziua de naștere a dânsei într-un cadru festiv. Nu vă puteți imagina câtă fericire i-am adus pe chipul blajin, brăzdat de urmele anilor.

Chiar dacă familia vârstnicei este stabilită în afara granițelor țării și nu a putut să-i fie aproape la ceas aniversar, noi, echipa Căminului pentru Persoane Vârstnice, am substituit cu succes lipsa acesteia!

Parafrazându-l pe Napoleon, în fața piramidelor, care spunea la ora 3 dimineața, în fata soldaților săi:  „Soldați. Din vârful acestor piramide, vă privesc patruzeci de secole de istorie!”…putem spune și noi, la aniversarea considerabilei vârste a dnei P.A. ” Iată, în persoana acestei venerabile doamne, ne privesc 103 ani de istorie!”

Echipa Căminului pentru Persoane Vârstnice

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content