În perioada 03.07.2019-04.07.2019, Direcția de Asistență Socială Brașov a găzduit workshop-ul în cadrul căruia s-a dezbătut în detaliu proiectul  “Asigurarea incluziunii sociale – ruperea cercului vicios al excluziunii în cazul copiilor celor mai vulnerabili din România”, depus în parteneriat în cadrul Apelului restrâns de proiecte „Reducerea sărăciei”, Aria 10 „Dezvoltare locală și reducerea sărăciei”, Granturile Norvegiene 2014-2021.

În prima zi a workshop-ului s-a prezentat proiectul comun, precum și instrumentul on-line AURORA, care va fi utilizat pentru identificare și pentru managementul de caz, iar în data de 04.07.2019 s-a organizat prima întâlnire a grupului de lucru privind incluziunea socială a copiilor cu dizabilități, întâlnire la care au fost invitați să participe instituții publice și ONG-uri care lucrează cu copiii cu dizabilități.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content