Copiii noștri, beneficiari ai Centrului de Îngrijire de Zi pentru Copiii Aflați în Situații de Risc Astra, din cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov, sunt încântați de zilele calde și  frumoase de primăvară. Natura a reînviat și odată cu ea și emoțiile pozitive ale copiilor. Evenimente și ateliere frumoase au marcat trecerea dintre anotimpuri, dintre care amintim:

– Ziua de 14 februarie a debordat de veselie și iubire în cadrul unei serbări pentru ziua de naștere a beneficiarilor;

– Un atelier culinar deosebit a avut loc la DODO PIZZA în luna februarie – copiii și-au preparat propria pizza și au învățat care sunt regulile de igienă pe care trebuie să le respecte în bucătărie;

– Ziua de 8 Martie –  copiii au confecționat mărțișoare și atenții pentru mămici;

– Culorile curcubeului au fost explorate în cadrul unui atelier științific – copiii au observat dispersia culorilor în apă! Mai mult, s-a pus accentul pe inovație în cadrul unui atelier de construcții. C

opiii au realizat diferite machete din piesele puse la dispoziția lor în sala de joacă.

– În premieră, în luna martie, copiii au vizitat Muzeul ”Prima Școală Românească” – Brașov, unde au participat la o lecție deschisă susținută de un reprezentant al muzeului.

– Activitatea de învățare a continuat cu lectura individuală în cadrul centrului, activitate susținută de reprezentanți ai Bibliotecii Județene Brașov.

– Luna martie s-a încheiat cu o vizită la Castelul Bran, o activitate inedită susținută de unul dintre partenerii centrului.

Așteptăm cu nerăbdare Sărbătoarea Paștelui, iar până atunci vă dorim: O primăvară frumoasă!

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content