,,Centrul de primire în regim de urgență pentru protecția victimelor violenței domestice” , reprezintă ,,acasă” pentru victimele violenței domestice, adulți și copii, în adevăratul sens al cuvântului. Acesta este locul, în care sunt protejate și le sunt respectate drepturile și libertățile fundamentale.
Victimele violenței domestice sunt sprijinite de către personalul de specialitate prin activități și programe de educație extracurriculară privind un stil de viață sănătos, dezvoltarea abilităților pentru o viață independentă, consiliere psihologică, precum și activități educative prin care sunt promovate comunicarea asertivă și comportamentul nonviolent.
Prezența în comunitatea brașoveană a ” Centrului de primire în regim de urgență pentru protecția victimelor violenței domestice” , arată că ne pasă și contribuim la prevenirea și combaterea violenței domestice.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content