Motto: “Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă.”
Sai Baba

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, ca urmare a Parteneriatului de colaborare încheiat între Direcția de Asistență Socială Brașov, prin Căminul pentru Persoane Vârstnice și Școala Gimnazială, nr. 19, Brașov, elevii clasei a V-a A, sub îndrumarea doamnei profesor Hagiu Livia, au pregătit daruri pentru doamnele vârstnice găzduite din cămin: felicitări personalizate, mărțișoare, precum și o cutie cu ciocolată, renunțând la o plăcere dulce de copil pentru a oferi bucurie, mângâiere și speranță unor bunicuțe, care din diverse motive nu au un nepoțel alături, care să le alinte în această zi specială, dedicată femeii.

Entuziasmul, surprinderea, emoțiile frumoase trăite de doamnele găzduite în cămin, precum și delectarea papilelor gustative cu o ciocolată bună, s-au putut citi pe chipul blajin al vârstnicelor. Textul plin de optimism, dorința de a se cunoaște, de a interacționa în viitor, gingășia și puritatea sentimentelor transmise prin felicitările create de micii dăruitori, le-au surprins în mod plăcut pe doamnele din cămin.

Cu astfel de copii atenți, creativi, implicați și responsabili, avem convingerea că societatea noastră este pe mâini bune, vârstnicii găsindu-și astfel prieteni de nădejde în comunitate.

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content