Direcția de Asistență Socială Brașov a fost premiată vineri 18.10.2019 la Sâmbăta de Sus de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în cadrul celei de-a XII-a ediţii a a conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”.

În conferinţă au fost prezentate şi premiate cele mai bune exemple înscrise în Competiţia celor mai bune practici din administraţia publică din România, în cadrul Pilonului I „Soluții moderne pentru creșterea calității vieții” Direcția de Asistență Socială Brașov, ocupând Locul III cu proiectul „Bunicii în siguranță – Sistem de teleasistență”.

Astfel, proiectul a fost recunoscut ca un model de bună practică ce poate fi preluat și implementat și la nivelul altor instituții, reprezentând una dintre metodele general recunoscute ca aducând o plusvaloare reală în cadrul eforturilor de creştere a calităţii serviciilor publice destinate cetățenilor, pentru dezvoltarea comunității.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content