Având în vedere prevederile art. 21, din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și Strategia locală de dezvoltare a serviciilor sociale pentru anii 2019-2023, aprobată prin HCL nr. 69/2019, Direcția de Asistență Socială Brașov comunică faptul că, începând cu luna august 2022,  în sala nr. 33, aflată în sediul instituției din Brașov, str. Panselelor, nr. 23, va iniția acțiuni/evenimente/sesiuni de instruie, pe teme de interes din domeniile social, educațional, medical, adresate persoanelor adulte cu dizabilități, respectiv aparținătorilor acestora.

Direcția de Asistență Socială Brașov invită organizațiile neguvernamentale, precum și orice entitate publică, care activează în interesul acestui grup țintă din municipiul Brașov ,interesate de desfășurarea acestor acțiuni/evenimente/sesiuni de instruie, în beneficiul persoanelor vizate, să comunice instituției în scris intenția de participare pe adresa de email dasbv@dasbv.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content