În data de 01.08.2022, începând cu ora 10.00, la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, în prezența doamnei viceprimar Flavia Boghiu a avut loc o întâlnire în cadrul căreia au fost prezentate rezultatele unui studiu de cercetare privind evaluarea nevoilor persoanelor de etnie romă din Brașov.

Studiul a fost  realizat de studenții Universității Transilvania Brașov, Facultatea de Sociologie și Comunicare, specializarea Asistență Socială  ub coordonarea Lect. univ. dr. Ioana Atudorei, Lect. univ. dr. Diana Bodi și Lect. univ. dr. Marinela Șimon.

La întâlnire au participat  reprezentanții Universității Transilvania Brașov,  reprezentantul comunității rome Deju Bodian și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Brașov.

Cercetarea s-a derulat în perioada noiembrie 2021 – mai 2022 și a fost structurată pe mai multe etape: pregătirea chestionarului și a itemilor necesari, aplicarea chestionarului, prelucrarea datelor și extragerea concluziilor.

În urma cercetării, Direcția de Asistență Socială Brașov a întocmit un Plan de măsuri care va fi suspus aprobării Consiliului Local al municipiului Brașov.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content