Absolvenții Academiei Seniorilor au organizat în perioada 06.04.2022- 15.04.2022 Clubul de pictură iconografică pe sticlă. În cadrul Clubului  au fost pictate cu mare dragoste și cu gândul de a aduce bucurie în sufletul unor persoane aflate în situație vulnerabilă 10 icoane.

Picturile au fost expuse în foaierul Direcției de Asistență Socială Brașov cu scopul de a fi achiziționate, suma strânsă fiind donată unei mame singure cu doi copii în întreținere, pentru a aduce acum în prag de Sărbătoarea Învierii, bucuria și pacea în sufletele încercate de suferință.

În urma valorificării icoanelor pe sticlă au fost achiziționate produse alimentare, dulciuri, jucării și obiecte vestimentare pentru cele două fetițe, care au fost înmânate mamei acestora.

Împreună cu aceste produse, doamna M. a primit din partea beneficiarilor academiei și o icoană pe sticlă, pentru a le aduce alinarea și liniștea de care au nevoie.

Acest atelier le-a permis seniorilor să-și descopere talente noi, să socializeze și să creeze legături noi, depășind astfel barierele singurătății și ale marginalizării și mai presus de toate le-a oferit posibilitatea de a influența pozitiv destinul anumitor membrii ai comunității aflați în situații vulnerabile, persoane cu care viața a fost mai puțin darnică.

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content