Astăzi, 15 martie, Municipalitatea a lansat campania de Paști a programului ,,Dar din suflet pentru seniori”, prin care vârstnicii brașoveni, cu vârste de peste 63 de ani, în cazul femeilor, și 65 de ani, în cazul bărbaților, sau care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2021 inclusiv, și cu venituri sub 1.000 de lei, primesc tichete sociale în valoare de 100 de lei.
Cererea trebuie să fie însoțită de următoarele documente:
-actul de identitate (CI sau BI) în original și copie;
-cupon de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie;
Documentele de identitate și cupoanele de pensie trebuie prezentate atât în original, cât și în copie.
În cazul persoanelor nedeplasabile, împuternicitul trebuie să prezinte o împuternicire olografă și un act de identitate, în original și copie.
Distribuirea tichetelor sociale se va face după următorul program:
– luni, marți, miercuri și vineri 08.30-15.00 (pauză pentru dezinfecție 11.30-12.00)
– joi 08.30-17.00 ( pauze pentru dezinfecție 11.30-12.00 și 14.30-15.00).
Pentru a reduce timpul de așteptare, beneficiarii se pot programa online accesând site-ul www.dasbv.ro, secțiunea programări on line/fă-ți o programare/tichet social pentru vârstnici.

Persoanele care se prezintă să ridice tichetele vor respecta măsurile instituite pentru prevenirea răspândirii COVID-19 (purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței de siguranță etc.) și se vor supune unui triaj epidemiologic efectuat la intrarea în spațiul de distribuire.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content