Direcția de Asistență Socială Brașov a organizat în data de 06.12.2021, prima ediție a evenimentului „De vorbă cu oamenii străzii și comunitatea”. În cadrul evenimentului, timp de peste 4 ore asistenți sociali însoțiți de reprezentanți ai Poliţiei Locale Braşov și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov s-au deplasat în zona Gării Brașov și zona centrală a orașului, unde au stat de vorbă cu oamenii străzii, dar și cetățenii municipiului cu scopul de a promova și informa în legătură cu Centrele de Servicii Sociale pentru Persoane Fără Adăpost aflate în municipiu. Au fost distribuite materiale informative cu datele de contact ale Adăpostului de Noapte, Centrului de Zi de Informare şi Consiliere pentru Persoane Fără Adăpost și Centrului Rezidenţial pentru Persoane Fără Adăpost, astfel încât să facilităm accesul în centre a potențialilor beneficiari, precum și informarea comunității.
O primă evaluare a campaniei s-a putut realiza câteva ore mai târziu, când una dintre persoanele fără adăpost identificată în cadrul evenimentul s-a prezentat la Adăpostul de Noapte în vederea accesării serviciilor.

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content