Direcția de Asistență Socială Brașov vine în sprijinul persoanelor, care se află în situație de violență domestică, prin existența în comunitate a serviciilor sociale pentru victimele violenței domestice, respectiv: Centrul de informare și sensibilizare a populației, Centrul de primire în regim de urgență pentru protecția victimelor violenței domestice, Centrul de asistență destinat agresorilor. În cadrul centrelor, personalul de specialitate, desfășoară activități și acordă servicii sociale în vederea prevenirii și combaterii violenței domestice.
La nivelul Centrului de informare și sensibilizare a populației, psihologul elaborează și desfășoară activități și programe de sprijin, în mod regulat, în rândul beneficiarilor, cu scopul depășirii situației de dificultate în care se află aceștia.
Centrul de primire în regim de urgență pentru protecția victimelor violenței domestice, răspunde nevoilor de protecție persoanelor, care sunt victime ale violenței domestice, într-un mediu primitor și atent amenajat, prin următoarele servicii acordate gratuit: cazare, hrană, informare și consiliere socială, consiliere psihologică, programe de integrare/reintegrare socială.

Este dreptul fiecărei persoane să trăiască fără violență!

Centrul de informare și sensibilizare a populației: Telefon: 0746217987;
Centrul de primire în regim de urgență pentru protecția victimelor violenței domestice: Telefon: 0770909172.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content