Direcția de Asistență Socială Brașov, prin personalul de specialitate al Centrului de informare și sensibilizare a populației și al Serviciilor Sociale pentru Persoane fără Adăpost, a desfășurat în comunitatea brașoveană o activitate, dedicată preșcolarilor, cu tema: ,,Importanța gestionării emoțiilor negative pentru evitarea comportamentelor violente”.
Activitatea a avut scopul de a sprijini preșcolarii în identificarea propriilor emoții, înțelegerea factorilor care stau la baza acestora și dezvoltarea unor modalități eficiente de gestionare a emoțiilor. Copiii au fost ghidați în acest proces prin activități practice și interactive, adecvate vârstei, menite să îi ajute să recunoască și să își exprime emoțiile într-un mod sănătos.
Această acțiune a avut un impact pozitiv asupra preșcolarilor, prin urmare vom continua să promovăm astfel de activități educative pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor din comunitate!

Date de contact:
Telefon: 0770909172; 0746217987
0368.469995, int. 889; 835; 891
E-mail: dasbv@dasbv.ro

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content