În luna Iunie 2024, personalul de specialitate din cadrul Serviciilor Sociale pentru Victimele Violenței Domestice, în colaborare cu centrele/serviciile din cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov, a fost implicat într-o amplă acțiune de informare a comunității, cu privire la serviciile sociale acordate persoanelor, aflate în situație de vulnerabilitate și risc de marginalizare, precum și conștientizarea cu privire la fenomenul violenței sub toate formele ei. Astfel, au fost distribuite stradal pliante, iar în rândul beneficiarilor din centre, au fost susținute sesiuni de informare pentru sensibilizarea cu privire la violența domestică, dar și ateliere de lucru despre gestionarea eficientă a conflictelor, stiluri de gestionare a conflictelor, comunicare asertivă. Astfel, am oferit informații esențiale despre prevenirea și combaterea violenței domestice.
De asemenea, Serviciile Sociale pentru Victimele Violenței Domestice au fost promovate la evenimentul Târgul de servicii în asistență, implementat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România socială, prin participarea personalului la eveniment și diseminarea materialelor informative.

Împreună contribuim la crearea unui mediu mai sigur!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content