Concertul pascal a încheiat proiectul derulat în cadrul programului  ACADEMIA SENIORILOR, care a avut ca și scop promovarea în comunitate a activităților desfășurate pentru creșterea calității vieții persoanelor vârstnice, împiedicarea marginalizării sociale, redarea unor roluri sociale active în comunitate.

Seniorii Academiei au luat parte la slujbele religioase desfășurate în două biserici din Municipiul Brașov, respectiv Biserica ortodoxă Constantin și Elena din cartierul Răcădău și Biserica Sfânta Muceniță Tatiana din cartierul Florilor, unde au susținut mici momente artistice cu specific pascal.

Ei au interpretat pricesne cum ar fi: Colindul de Florii, A bătut la ușa ta cineva, La umbra crucii tale, Blândul păstor, Sub o salcie pletoasă, Ție Maică-ți cer.  În cadrul spectacolului desfășurat la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, doamnele Maria Șuteu și Maria Chisin au recitat poezii dedicate Învierii Domnului, întregind astfel tabloul de sărbătoare.

Invitați speciali la acest eveniment au fost beneficiari ai Centrului de zi de asistență și recuperare și ai Centrului de zi de socializare și petrecere a timpului liber (tip club).

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content