În anul 2023, Centrul de primire în regim de urgență pentru victimele violenței domestice, din cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov, a reprezentat adăpostul, în care persoanele afectate de violența domestică: adulți, părinți și copii, s-au simțit în siguranță. Persoanele afectate de violența domestică au fost sprijinite în vederea depășirii situației de risc și vulnerabilitate, în care s-au aflat și au putut deveni persoane independente după părăsirea adăpostului.

Centrul acordă victimelor violenței domestice următoarele servicii sociale gratuite: cazare cu cazarmament complet, hrană, informare și consiliere socială, consiliere psihologică, programe de integrare/reintegrare socială și alte servicii, după caz.

Dacă te confrunți cu situații de violență domestică, dacă nu știi ce să faci, dacă ai nevoie de ajutor profesionist, la noi poți găsi sprijin pentru a depăși situația de criză în care te afli! Nu aștepta a doua palmă!

Telefon: 0770909172, 0368.469995, int. 889
E-mail: dasbv@dasbv.ro

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content