Direcția de Asistență Socială Brașov a organizat în data de 12.10.2019 la Centrul Sportiv Kinesis cea de a IX-a ediție a evenimentului  ,,O viață fără barierededicat copiilor și tinerilor cu dizabilități din Municipiul Brașov.

Evenimentul a avut ca scop, favorizarea interacțiunii interumane, cultivarea spiritului de echipă și a creșterii încrederii în forțele proprii.

În cadrul acestui eveniment al cărui MOTTO a fost ”promovarea mișcării prin sport în rândul copiilor și tinerilor cu dizabilități”, s-au desfășurat activități cu caracter sportiv-competițional, jocuri interactive, activități de stimulare a creativității și activități de îndemânare.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor pentru sprijinul acordat în realizarea cu succes a activităților desfășurate în cadrul evenimentului.

Implicarea comunității în organizarea și desfășurarea în bune condiții a evenimentelor de acest gen menite să îmbunătățească imaginea acestei categorii de persoane în comunitate, demonstrează că prin bunăvoință, susținere și implicare, putem aduce un strop de bucurie în viața celor mai puternic încercați de destin, demonstrând încă o dată că uniți putem realiza o schimbare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content