Fiindcă ne pasă, ne implicăm în evenimentele importante din viața vârstnicilor, care au ales să își trăiască bătrânețea în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice, din subordinea Direcției de Asistență Socială Brașov.

Astfel, avem privilegiul să fim contemporani cu oameni deosebiți, care datorită faptului că au știut să trăiască frumos, fiind în același timp demni, curajoși și chibzuiți, au reușit să împlinească venerabila vârstă de 100 de ani.

Zilele trecute l-am aniversat pe unul din beneficiarii noștri. Acesta s-a bucurat de prezența doamnei viceprimar Flavia Boghiu, care l-a felicitat și i-a oferit flori. Cu ocazia acestei aniversări, beneficiarul va primi prestația excepțională în valoare de 1500 lei, acordată în baza HCL nr. 265/2008, prestație la care sunt îndreptățite toate persoanele, care împlinesc în cursul anului 2022 vârsta de 100 ani.Acd830fe Aa71 4b6f Acd3 95c75ee7d31d

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content