Proiectul ”Pe aripi de primăvară, în ritmuri muzicale” s-a desfășurat  în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice în  perioada 27.02-09.03.2023.

În data de 9 martie, ne-a surprins, în mod plăcut, și de această dată, doamna Crivinean Alexandra, președinte a Organizației Femeilor Social Democrate Brașov, și consilier local din partea PSD, însoțită de domnul subprefect Lucian Pătrașcu. Aceștia au oferit daruri tuturor vârstnicilor și flori tuturor angajaților.

Tot în această zi, a încântat publicul spectator, respectiv beneficiarii căminului, domnișoara Iulia Maria Borkics, cu melodii pe sufletul melancolic al vârstnicilor. Absorbiți de cântecele interpretate, implicați, fiecare după posibilitate, în a participa la spectacol, vocal sau gestual, s-a creat o atmosferă familială, în care vârstnicii și-au exprimat dorința de a li se interpreta  melodiile lor preferate, fapt care s-a și întâmplat.

Colaboratorii noștri au oferit cadouri și flori tuturor vârstnicilor. Beneficiarii au fost copleșiți, în aceste zile, de implicarea și bunătatea comunității. Viața acestora, categoric, a primit un plus de valoare. Bucuria și mulțumirea s-au citit pe chipurile lor, astfel încât, suntem siguri, că vârstnicii si-au creat noi amintiri plăcute.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content