Rădăcinile adânci nu pun niciodată la îndoială că primăvara va sosi. – Marty Rubin

Primăvara aduce un nou suflu și o nouă bucurie în toate, dar atunci când timpul se scurge diferit, e nevoie să ni se amintească acest fapt.

Este frumos să fii în gândul cuiva. Iar când gândurile se concretizează în fapte bune, acestea reprezintă oglinda intențiilor și emoțiilor ascunse în sufletul nostru, dar și expresia afectivității și compasiunii noastre.  Să fii bun cu ceilalți nu este o lozincă, ci o stare de fapt, precum și o stare de spirit.

Am fost vizitați de oameni, care i-au avut în gând pe  vârstnicii noștri și, mai mult decât atât, au venit să le vestească primăvara.

Primăvara și-a făcut simțită prezența în Căminul pentru Persoane Vârstnice datorită personalului din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, sub coordonarea Comisarului Șef, dna Claudia Onasa, Instituției  Prefectului  Județului Brașov reprezentată prin  subprefect, dl Lucian Pătrașcu, studenților Facultății de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania Brașov, în cadrul activității – Mărțișorul Bucuriei, însoțiți de doamnele Lect. univ. dr. Bodi Diana Cristina și Lect. univ. dr. Șimon Marinela.

Mulțumim pentru gândurile bune, pentru mărțișoare , pentru  flori, pentru prezență,  pentru Bunătate!

Primăvara începe cu fiecare din noi, înflorește acolo unde ești!!!

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content