Culorile curg şi se varsă în sufletul nostru, Enrico Sirello

Una dintre cele mai mari căutări ale inimii omenești este cea cu privire la fericire.

De-a lungul vieții, fiecare dintre noi am experimentat clipe de fericire: la privirea unui apus de soare, a unui răsărit, a pământului mângâiat de razele soarelui, a firului de iarbă, a copacilor sau florilor. Licăr de fericire îți cuprinde întreaga ființă, chiar dacă apoi uiți și revii la frământările interioare. Stările noastre, mintale sau emoționale, metaforic, reprezintă o paletă de culori.

Acesta a fost și scopul colaborării cu  Liceul Vocațional de Arte Plastice ”Hans Mattis-Teutsch” Brașov, de a da culoare vieții vârstnicilor rezidenți din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice, indiferent cât de apăsătoare poate fi adesea.

Astfel, în colaborare cu Liceul Vocațional de Arte Plastice ”Hans Mattis-Teutsch” Brașov, cu sprijinul Asociației Harta Viselor și a Consiliul Părinților de la liceul menționat, elevii talentați ai școlii au “sădit” culoare în camerele beneficiarilor dependenți și în unele spații comune ale centrului.

Îi felicităm și le mulțumim tinerilor artiști, cât și Asociației Harta Viselor și Consiliului Părinților,  pentru bucuria creată vârstnicilor noștri și îi asigurăm că acest gest nobil al lor, are și va avea un ecou garantat în sufletul beneficiarilor noștri.

Echipa CPV

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content