În luna Mai 2023, personalul de specialitate din cadrul Centrului de primire în regim de urgență pentru protecția victimelor violenței domestice și din cadrul Centrului de informare și sensibilizare a populației, în parteneriat cu Club Soroptimist Internațional Brașov, a desfășurat proiectul ,,STOP VIOLENȚEI”, în două unități de învățământ din municipiul Brașov: Școala Gimnazială, nr. 5, respectiv Școala Americană Brașov.

În cadrul proiectului au fost desfășurate activități de informare atât în rândul cadrelor didactice cât și în rândul elevilor. Psihologii din cadrul centrelor, au realizat activități specifice de informare, educaţie, sensibilizare şi conştientizare cu privire la fenomenul violenţei în școli: bullying. Pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen în școală, este necesar ca elevii şi cadrele didactice, să recunoască acest comportament şi să ia măsuri rapide şi corecte pentru a-i pune capăt.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content