Documente necesare pentru acordarea tichetului social pe suport electronic:

  1. Cerere (descarcă aici)
  2. Acte de identitate copil/copii și reprezentant legal (în copie)
  3. Acte doveditoare ale veniturilor pe membru de familie – luna iulie 2020

Tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional, în valoare de 500 lei/ an școlar.

Acest sprijin se acordă copiilor celor mai dezavantajaţi din învăţământul de stat primar, gimnazial și preșcolar, respectiv:

– copiii înscriși în învățământul primar și gimnazial care se află în întreținerea familiilor al căror venit mediu net lunar pe membru de familie este de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe țară, respectiv 1115 lei;

copiii înscriși în învățământul preșcolar. Având în vedere că în cazul preșcolarilor există venituri care nu se iau în calcul la stabilirea venitului mediu net lunar pe membru de familie, reprezentanții copiilor preșcolari sunt rugați să contacteze Direcția de Asistență Socială Brașov la numărul de telefon 0727 753747.

Cererea trebuie să fie însoțită de copii ale documentelor de identitate și acte doveditoare ale veniturilor pe membru de familie realizate în luna iulie 2020.

Solicitările se transmit pe e-mail dasbv@dasbv.ro sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov din str. Panselelor nr. 23, Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 8.30-15.00  (Pauză de dezinfecție: 11.30-12.00) și  Joi: 8.30-17.00 (Pauză de dezinfecție: 11.30-12.00; 14.30-15.00)

Procedura specifică de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic pentru sprijin educaţional se aprobă prin ordin al ministrului fondurilor europene şi al ministrului afacerilor interne.

Până la această dată nu a fost emis un ordin în acest sens, iar conform adresei Instituției Prefectului Județului Brașov din data de 22 martie 2021, am fost înștiințați că deocamdată programul nu este operaționalizat.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content