Am deschis luna octombrie cu un eveniment intergenerațional ”Toamna se numără talentele”. Cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicului, în data de 06.10.2023, alături de seniori, copiii au interpretat pe scena Sălii Patria cântece și poezii.

Apoi, în cadrul atelierelor creative, cu specific de toamnă, copiii au avut ocazia să învețe anumite tehnici de dezvoltare a manualității și a motricității fine, tehnici, pe care le-au valorizat în lucrările cu tematică specifică toamnei: ”Coșuleț din frunze” și ”Fructele toamnei”.

”Octombrie, luna conservelor” nu a trecut fără să fie marcată corespunzător, astfel încât alături de trei bunicuțe, copiii au lucrat de zor, atunci când au pus murături la borcan! Activitatea a fost una relaxantă, acompaniată de muzica din fundal!

Pentru că în fiecare lună serbăm zilele de naștere ale copiilor din Centru, în octombrie am dorit să-i avem alături pe animatorii de la Oaki. La mulți ani, copii! Să creșteți mari și frumoși!

La sfârșitul lunii, copiii Centrului au profitat de vacanță la sediul Asociației Edu-Evo, dar, nu înainte de a poposi la Poarta Ecaterina, obiectiv turistic deosebit cu însemnătate culturală. Ajunși în grădina Asociației Edu-Evo, copiii s-au jucat, au spart nuci și s-au relaxat pe baloții de fân.

La începutul lunii noiembrie, ne-am dus în excursie la Viscri și Sighișoara, de unde am venit încântați de excursie și de obiectivele vizitate.

Și pentru că la centru, copiilor chiar le place să gătească, au pregătit la final de vacanță o salată uriașă de fructe și o tartă cu banane….yummy. Vă poftim și la Crăciun,  când vrem să coacem turtă dulce! 🙂

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content