Anunț public privind disponibilitatea Direcției de Asistență Socială Brașov de a colabora cu voluntari

Direcția de Asistență Socială recrutează, încurajează, îndrumă și este alături de persoanele interesate să desfășoare activități de voluntariat în structurile organizatorice din cadrul instituției.

Te poți implica în activități de voluntariat în sprijinul persoanelor vârstnice, copilului și familiei, persoanelor cu handicap, precum și oricăror persoane defavorizate, cu risc de marginalizare socială, persoane fără niciun venit sau cu venituri reduse, persoane adulte fără adăpost, alte categorii prevăzute de lege.

Înscrierile se fac pentru următoarele activități:

  • activități curente derulate în cadrul centrelor/serviciilor
  • activități specifice desfășurate cu ocazia campaniilor de conștientizare și sensibilizare a publicului privind riscul de excluziune socială, respectarea drepturilor sociale și promovarea măsurilor de asistență socială.*

*(pentru aceste acțiuni puteți anunța intenția, urmând ca organizatorii să vă contacteze în vederea implicării dumneavoastră).

Cerințele specifice fiecărei activități se oferă în centre/servicii și la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov la următoarele adrese:

  • Direcției de Asistență Socială Brașov – str. Panselelor nr. 23;
  • Căminul pentru Persoane Vârstnice – str. Gladiolelor nr. 4;
  • Centrul Servicii Sociale pentru Persoane Vârstnice – str. Gladiolelor nr. 4;
  • Servicii Sociale pentru persoane fără adăpost – str. Zizinului nr.126;
  • Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc „Astra” – str. Venus nr. 1 (în incinta Școlii gimnaziale nr. 3).

Te așteptăm cu interes să faci echipă cu noi !!!

Pentru informații referitoare la actele necesare înscrierii și detalii privind semnarea contractului de voluntariat  vă puteți adresa Serviciului Monitorizare Programe, Strategie, din cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov, str. Panselelor, nr. 23, et. I, cam. 26, telefon: 0368469995, interior 812, mobil 0727379824, e-mail dasbv@dasbv.ro.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content