ANUNȚ PUBLIC privind colaborarea cu voluntari  în Campania de informare și sensibilizare a populației cu privire la combaterea fenomenului de violență domestică. Cerere înscriere voluntariat (descarcă aici)

ANUNȚ RECRUTARE VOLUNTARI – Asistent medical

ANUNȚ RECRUTARE VOLUNTAR – INSTRUIRE SENIORI ÎN VEDEREA UTILIZĂRII APARATURII SMARTPHONE, PC ȘI TABLETĂ

Vă invităm să deveniți voluntar în cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov.

Indiferent de motivele pentru care vrei să devii voluntar, această acțiune este importantă pentru că te ajută:

  • să câștigi experiență;
  • să îți faci noi prieteni;
  • să înveți lucruri noi și să îți formezi deprinderi utile;
  • să testezi o noua carieră;
  • să îi ajuți pe cei mai puțin norocoși;
  • să aduci o schimbare, o realizare în viața ta;
  • să îți asumi o responsabilitate;
  • să  faci parte dintr-o echipă;
  • să înțelegi problemele comunității în care trăiești.

Dacă ești elev sau student, liber profesionist, salariat sau simplu cetățean, și dorești să-ți dedici  timpul pentru o acțiune de voluntariat, Direcția de Asistență Socială Brașov îți oferă posibilitatea să lucrezi cu persoane vârstnice, copii sau persoane cu dizabilități.

POȚI  OPTA  SĂ  DEZVOLȚI  DIFERITE ACTIVITĂȚI DE VOLUNTARIAT ÎNTR-O MANIERĂ CREATIVĂ ȘI ATRACTIVĂ.

În conformitate cu prevederile Legii nr.78/2014 – Legea privind reglementarea activităţii de voluntariat în România, cu modificările și completările ulterioare, Direcția de Asistență Socială încheie contracte de voluntariat, iar la finalul perioadei de voluntariat, la cererea voluntarului eliberează un certificat de voluntariat.

Menționăm faptul că activitatea de voluntariat se consideră experienţă profesională şi/sau în specialitate, în funcţie de tipul activităţii, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite, conform art.10, alin.2) din Legea nr.78/2014, cu modificările și completările ulterioare.

Perioada de voluntariat, precum și programul de desfășurare a activităților vor fi stabilite la încheierea contractului de voluntariat, în funcție de disponibilitatea voluntarului.

Pentru înscriere vă rugăm să completați Formularul (descarcă aici) și să-l transmiteți pe adresa dasbv@dasbv.ro.

Pentru detalii și înscrieri vă rugăm să vă adresați Serviciului Monitorizare Programe, Strategie din cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov, str. Panselelor, nr. 23, et. I, cam. 26, telefon: 0368469995, interior 812, mobil 0727379824, e-mail dasbv@dasbv.ro.

Te așteptăm cu interes să faci echipă cu noi !!!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content