În perioada 17 aprilie – 29 mai 2024, în baza protocolului de colaborare încheiat, voluntarii Asociației Bertaland ne-au sprijinit în desfăşurarea activităților de socializare și petrecere a timpului liber, organizate zilnic, cu şi pentru vârstnicii noştri.

Astfel, o dată pe săptămână, pe parcursul a cinci întâlniri, voluntarii asociaţiei au fost prezenți în mijlocul vârstnicilor rezidenți, împreună cu care au desfăşurat activități lucrative, de comunicare și meloterapie. Voluntarii, prin acțiunile desfășurate, au adus noutate și un plus de valoare vieții vârstnicilor, beneficiari în cadrul centrului.

În cadrul acestor întâlniri, vârstnicii participanți s-au bucurat și de un concert de mini harpă în exclusivitate, susținut de către dna Judith

Wunderlich, fostă membră a Orchestrei Europene în Tarragona Spania, fostă solistă a filarmonicilor din Cluj-Napoca, Brașov, Tg.Mures, Sibiu și Ploiești. Sunetele divine ale harpei și talentul solistei au copleșit întregul auditoriu, care şi-a manifestat aprecierea faţă de această acţiune.

La fiecare dintre cele cinci activităţi, vârstnicii prezenți au fost plăcut surprinşi de voluntarii Asociației Bertaland și cu mici daruri.

Mulțumim pe această cale colaboratorului – Asociația Bertaland, dnei Judith Wunderlich, cât și tuturor voluntarilor pentru implicarea și dăruirea lor și îi mai așteptăm și cu alte proiecte inovative în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content