Cu ocazia Zilei Internaționale a Bunicilor,  în data de 26.07.2023, personalul de specialitate din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice, aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială Brașov, a transmis  tuturor vârstnicilor rezidenți, dar și din comunitate, urări de sănătate, împăcare cu sine și speranțe încrezătoare în purtarea de grijă a lui Dumnezeu prin oamenii ce-i au aproape.

Dragi oameni din comunitate, haideți să vedem în bunicii noștri, pe aceia care ne-au purtat pe brațe, ne-au citit povești, ne-au răsfățat și ne-au oferit dragoste necondiționată atunci când părinții noștri erau copleșiti de vâltoarea grijilor cotidiene și, cu răbdare, să le tolerăm neputințele și să-i ajutăm să fie parte integrantă într-o societate firească, a tuturor generațiilor.

Bătrânețea este un timp binecuvântat, și… “ Doamne, Tu știi mai bine. chiar și decât mine. că am început să îmbătrânesc. Te rog, ferește-mă să devin prea plicticos în vorbire, crezând că eu am soluția cea mai bună pentru toate problemele din toate discuțiile. Nu mă lăsa să cred că este datoria mea să mă amestec în toate situațiile tuturor cunoscuților. Învață-mă sfânta lecție că s-ar putea să mă mai înșel și eu. Fă-mă înțelept, dar nu acru; săritor, dar nu dominant; demn, dar nu arogant, căci aș vrea, Doamne, să-mi pot păstra măcar câțiva prieteni până la capăt”- Rugăciune anonimă

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content