În data de 04.11.2022 în cadrul Direcției de Asistență socială s-au sărbătorit 10 ani de la deschiderea Centrului de zi ”Astra”, prin organizarea evenimentului ”Ziua Porților Deschise”.
Cu această ocazie beneficiarii au pregătit un program artistic deosebit cu cântece și poezii delectând ascultătorii. Au participat părinții beneficiarilor, diferiți colaboratori ai centrului, personal din cadrul  DAS Brașov  și DGASPC Brașov și alți prieteni ai copiilor din comunitate.
Momentele inedite au fost surprinse de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. Foști beneficiari ai centrului au transmis o mărturie video a impactului pozitiv pe care l-a avut centrul în viața lor personală și profesională.
Mulțumim tuturor participanților –  colaboratori, colegi și părinți, care au înțeles cât este de importantă investiția în copii, prin oferirea unui cadru de învățare, recreere și îngrijire a beneficiarilor în cadrul centrului.

Urăm tuturor zile frumoase și succes!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content