Documente necesare întocmirii dosarelor privind încadrarea persoanelor adulte în grad de handicap

Potrivit prevederilor art. 6, alin. (4) și (5) din H.G. nr 430/2008 cu modificările și completările ulterioare, documentele necesare în vederea evaluării complexe de către Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap sunt următoarele:

Pentru efectuarea anchetei sociale, solicitantul (după caz, familia sa, reprezentantul legal, asistentul personal, asistentul personal profesionist, organizația neguvernamentală al cărei membru este persoana cu handicap sau, în lipsa acestora, de către orice persoană care o reprezintă) va depune la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov o cerere (descarcă aici) , Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal  (descarcă aici), la care va anexa o copie a actului de identitate.

Conform prevederilor art. 6, alin 6, lit. C din H.G. nr 430/2008 cu modificările și completările ulterioare, Direcția de Asistență Socială Brașov Brașov va transmite către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov cererea de evaluare complexă la care sunt anexate documentele justificative menționate anterior, în baza cererii (descarcă aici) formulate de solicitant sau de persoanele îndreptățite.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content