Tichete sociale “Dar din suflet pentru seniori”

Legislaţie
HCL nr.102/2023,  de două ori pe an (de sărbătorile Pascale şi Crăciun) pentru persoanele vârstnice, care au împlinit vârsta legală standard de pensionare şi care au domiciliul stabil în municipiul Braşov.
Tichetele sociale ,,Dar din suflet pentru seniori” se acordă pe suport electronic (carduri), cu valoarea totală de 200 de lei şi pot fi utilizate doar pentru achiziţionarea de produse alimentare.

Beneficiari

  • toate persoanele vârstnice cu domiciliul stabil în municipiul Braşov, cu vârsta peste 65 de ani bărbaţii şi 63 de ani femeile, care împlinesc vârsta pe tot parcursul anului şi a căror pensie este de până la 1700 de lei inclusiv;
  • se consideră vârsta împlinită în tot cursul anului de acordare a tichetelor;
  • solicitantul să nu aibă datorii neeșalonate față de bugetul local.

Acte necesare

Pentru beneficiarii nedeplasabili sunt necesare următoarele acte

Actele menționate sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale.

Preluarea cererilor în vederea acordării tichetelor sociale pe suport electronic se va face în perioada 13.03.2023-13.04.2023 , după următorul program:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 8.30-15.00  (Pauză de dezinfecție: 11.30-12.00), Joi: 8.30-17.00 (Pauză de dezinfecție: 14.30-15.00)

Important – încurajăm depunerea on-line a cererilor, însoțite de documentele justificative, pe adresa de email tichetesociale@dasbv.ro, astfel încât deplasarea, la sediul nostru, a persoanelor vârstnice sau a celor împuternicite, să se realizeze o singură dată, la momentul ridicării cardului.

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content