În vederea obținerii anchetei sociale necesare completării documentației pentru orientarea școlară și profesională, părintele/reprezentantul legal al copilului se va adresa Direcției de Asistență Socială Brașov printr-o cerere (descarcă aici) însoțită de documentul care atestă acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (descarcă aici), la care va anexa actul de identitate al solicitantului. Efectuarea anchetei sociale implică cel puțin o vizită la domiciliul copilului realizată de către personalul de specialitate din cadrul Serviciului Asistență Socială pentru Persoanele cu Dizabilități. Ancheta socială întocmită în baza evaluării sociale va fi transmisă părintelui/reprezentantului legal al copilului în vederea completării dosarului de încadrare în grad de handicap a minorului.

Conform prevederilor art. 45, alin. (1) din Ordinul 1985/2016, pentru obţinerea certificatului de orientare şcolară şi profesională, părinţii/reprezentantul legal depun/depune la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 23, bl C7, cam. 302-303), la secretarul COSP, cel puţin următoarele documente lizibile:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content