ANUNŢ PENTRU ANGAJĂRI

04.11.2019  DIRECŢIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ BRAȘOV organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi contractuale de execuţie, vacante la Serviciul Asistență Medicală în Unități de Învățământ. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați:

24.10.2019  DIRECŢIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ BRAȘOV organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a unor posturi contractuale de execuţie, temporar vacante. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați Anunțul și Bibliografiile (descarcă aici)

18.12.2018 – DIRECŢIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ BRAȘOV organizează concurs de recrutare pentru ocuparea de funcții contractuale de conducere și execuție. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați:

28.11.2018 – DIRECŢIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ BRAȘOV organizează concurs de recrutare pentru ocuparea de funcții contractuale de execuție. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați Anunțul (descarcă aici) și Bibliografiile (descarcă aici).

20.07.2018 – DIRECŢIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ BRAȘOV organizează în data de 10.08.2018 concurs pentru ocuparea de posturi contractuale de execuţie. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați Anunțul (descarcă aici) și Bibliografiile (descarcă aici).

DIRECŢIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ BRAȘOV organizează concurs de recrutare pentru ocuparea de funcții publice de conducere. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați:

17.05.2018 – DIRECŢIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ BRAȘOV organizează concurs pentru ocuparea de posturi contractuale de execuţie. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați Anunțul (descarcă aici) și Bibliografiile (descarcă aici).